2008 – En återblick

Läser en massa bloggar då författarna summerar året som gått. Det är allt från antal sprungna mil till skador, resultat och diverse annat. När jag läser detta tänker jag lätt för mig själv att jaja… mitt år har väl varit som det brukar, inte speciellt dåligt men heller inget utmärkande.

Det är bara det att det inte är sant. Jag har för det första bestämt mig för att storsatsa på sthlm marathon och springa betydligt snabbare än jag brukar. För det andra har jag har antagit utmaningen att genomföra Klassiker. Detta mina vänner har lätt till att jag tränar mer, äter bättre, krökar mindre (bla pga TSM-söndagarna) och helt enkelt mår bättre.

Jobbet har gått bättre än tidigare men det finns fortfarande mycket mycket att lära. Jag kommer ha häcken full till sommaren men jag ska se till att hålla träningen hela tiden.

Jag har varit i London, Berlin (två ggr), Amsterdam, Paris och New York. Japp jag har slagit reserekord tror jag bestämt och det har varit sjukt bra. Jag minst se till att komma till Barcelona och ett par repor till Berlin 2009.

Jag har sett underbara filmer, läst fantastiska böcker, köpt hundratals skivor och varit på grymma spelningar som alla förändrat mitt liv om än bara lite grann.

Det har fanken varit ett bra år och 2009 ska bli ännu bättre, jag har det seriösaste träningsschemat någonsin, inte ens mina gamla bodybuildar-scheman kommer i närheten. Jag har fem, kanske sex tuffa lopp framför mig och jag har aldrig varit mer peppad.

Dessutom gick årets första pass, TSM-söndagen i 10 minus, hur bra som helst. Jag fick iofs sticka till apoteket och köpa Voltarengel efter men idag känns allt som det ska igen.

Buuusshhaaaa… allt är fint, nu ett litet tag i alla fall.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera