30…..!!!!!

Det har kommit till min kännedom att det bara skulle vara 30 dagar kvar till Sthlm Marathon. Vad hände??? Idag är det första maj och kanske borde jag gått i något tåg med ett plakat där det stod: Stoppa tiden – Jag hinner inte med!

Nu sitter jag på jobbet istället och fasar över detta faktum. En månad att komma i toppform på. Hmm… Jag känner iofs att jag är i helt ok form. Mycket mycket bättre än tidigare år. Jag har tränat mycket och jag har inga större problem med en tremilare så 42,2 kilometer ska gå utan större problem om värmen inte sticker iväg förstås.

Men tiden, målet på fyra timmar, känns osäkert. Vet inte vad tanken var i TSM men med 6 min tempo ska man med mina beräkningar sluta på en tid om 4 timmar 13 minuter cirka, exkl. vätskestopp mm. Det vore väl en ok tid men siktet har ju varit 3,59. Hoppas lite på tävlingsnerverna här tror jag.

Jag skulle ju kunna gå ut lite snabbare också förstås, typ 5,40 eller så. brukade ju köra det som snittfart när jag inte hann med TSM-passen utan större problem. Får nog prova att köra ett långpass själv de närmsta veckorna för att testa lite.

Nu ska jag jobba vidare, det är sol ute men jag kommer nog inte härifrån förens ikväll.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera