Å träningen då?

Efter Black River Run var jag träningssugen ganska direkt men har ändå tagit det ganska lugnt. Har blivit en del vändor i Hellas, Tyresta och Hammarbybacken bla. Nu är jag igång igen. I måndags sparkade jag igång träningen för Trans Gran Canaria.

Det kommer bli tufft för jag trappar upp distansen till nya nivåer, jag brukar inte samla så mycket mil. Sen ligger det en del backpass. Någon resa till varmare ställe under vintern kommer det inte att bli. Jag hade hoppats kunna sticka någonstans för att få till bra träning men nu får jag hålla tillgodo med vad som finns här hemma. Jag oroar mig lite för värmen så det får kanske bli lite bastusessions om det nu hjälper? Jag har hört bra saker men det känns lite som att slå i luften.

Nu när hösten kommit på riktigt så blir det mycket pannlampa har jag redan märkt av. Köpte en ny för att få något lite starkare. Valde mellan lite olika men det blev Petzl Tikka RXP. Den lyser bra och är inte för stor som deras Nao modell. Oroar mig lite för batteritiden eftersom det är USB-laddning men det lär visa sig och så ska det finnas en adapter så man kan köra med vanliga batterier så hoppas på den.

Sen har jag hittat på min Marmot Essence jacka som jag inte sett sen jag var på Nya Zeeland. Verkligen ett glatt återseende för jag har inte hittat något annat som jag gillar och har inte varit så sugen på att köpa en ny för de kostar ju en del. Nu kan det regna bäst det vill jag är säkrad.

IMG_2277.JPG

IMG_2292.JPG

IMG_2302.JPG

IMG_2293.JPG
Sen har jag käkat lite annorlunda också men det är mest på prov tror jag. Om det inte skulle visa sig att jag svarar sjukt bra på det. Men jag saknar pasta och ris.

Det här inlägget postades i Löpning, Tips och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera