Åda Wildboar Race

Igår åkte jag ner till Trosa igen. Det var dags för traillopp arrangerat av Art of Running. Jag hade mest tänkt att jag skulle ta dt lugnt och njuta av att springa på ett nytt ställe. Banan skulle vara fin och det var den också. Det var lite blandat underlag men bitvis var det ganska tufft. Lite kuperat men inget extremt. Lite löpning längs åkrar och rejält med lera. Blött och en hel del småstig. Andra halvan var den tyngsta och det var en del partier som var nästan obanat. När man kom upp på höjderna vid vattnet fick man fina vyer, riktigt fin löpning, skulle gärna vara där på sommaren. Vädret var grått och trist som det är för det mesta nu men det var i alla fall uppehåll.

Det gick ganska fort och var inte så många startande i 22 km klassen. Eftersom det var lite väg innan man kom till halvvägs kontrollen så var tempot ganska högt och jag hade nog kunnat sluta där och då. Iväg på andra halvan la jag mig bakom en annan löpare men passerade honom uppför en backe sen missade jag en markering och drog med honom en bit innan vi vände och då la jag mig efter igen. Höll ryggen och han fick hålla koll på markeringarna. När han såg ut att krokna sprang jag om och upprepade det med några löpare till. Kändes riktigt bra men jag var rätt seg i benen på slutet. På slutet var det grusväg så det gick hyggligt att hålla uppe farten.

Bra arrangemang och fin bana som sagt. Ganska mycket folk på plats. Borde vara ganska många som sprungit i 11 km loppet. Överskottet går dessutom till en organisation för som heter Creative Children som hjälper barn att röra sig och koncentrera sig bättre i skolan.

Idag tog jag en återställare i Ågesta för att komma ut lite var ganska stel imorse och hade lite krämpor men efter känns allt bra igen. Hittade lite nya stigar att ta mig fram på. Fantastiskt område som egentligen inte är så stort men som jag alltid hittar något nytt i.

Det här inlägget postades i Löpning, Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera