All in

Kalendern börjar bli full. Jag har även fått en plats i årets CCC. Ganska många svenskar som kommit med i alla loppen men väldigt många i CCC såg det ut som. Kul, måste varit bra odds antar jag. Värre för de som missat UTMB men alla är kanske medvetna om att chansen är begränsad.

IMG_0694

Jag har tagit i med lopp känner jag men det är meningen. ”All in” bara. Lite är det för att passa på när livet tillåter och se hur det går med så tunga lopp. Sen är det förstås så att jag gärna hade sprungit TGC innan jag anmälde mig till CCC men det går ju helt enkelt inte i dessa anmälningshets-tider. Jag tror inte jag kan lägga så mycket tid på löpning och framförallt träning i framtiden även om jag gillar det. Det finns ju andra saker i livet också.

Prio är Transgrancanaria, Dolomites Skyrace och CCC. De andra är bara träning för dessa eller bara för att det är kul att komma iväg.

Träningen går fortfarande rätt bra. Hämtade mig extremt fort efter marathonloppet i lördags och var ute och joggade runt i söndags. Och har kört lite teknisk backträning både måndag och tisdag. Blir nog ett backpass ikväll också för det är så kul, lite isigt bara nu.

Var hos naprapaten igår. Känns mycket bättre i ryggen efter julen och han höll med, inget återbesök planerat däremot tyckte han en höften (den jag haft problem med för några år sedan var lite stel, eller rättare sagt att höftböjaren var lite kort. Blir en del träning för det med alltså.

Det här inlägget postades i Löpning, Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera