Att springa i berg

Var ett tag sen nu. Jag måste säga att jag är lite slarvig med skrivandet. Delvis beror det på att jag tycker det är vansinnigt roligt att springa just nu. Berättelsen från Vålodalen får vänta något.

Det gick bra även om jaf nog tycker det var väl stökig terräng och det blev mycket vandring. Jag var i ganska bra skick när jag kommit i mål efter en dag på fjället. Återhämtade mig snabbt och träningen efter har gått bra och varit kul. Snabbt har det gått också. Ska körs 18 km ikväll. Håller på att jobba mig upp mot 50 km i veckan men tar det över tio veckor. Den här gången känns allt bra så jag vill ta det piano. Kan jag hålla det konsekvent framöver känns Tec som en möjlighet i april. Senaste verkar vara att det blir av iaf. Känns verkligen kul, om jag bestämmer mig för att inte springa kör jag nog som funktionär.

//C

Det här inlägget postades i Lopp. Bokmärk permalänken.

Kommentera