Axa Fjällmarathon 2012

6,38 betyder att jag kapade bort 2 timmar från förra årets tid. Jag är verkligen nöjd även om det klart finns saker att förbättra. Faktum är att jag är tillräckligt nöjd för att inte vara sugen på att springa loppet igen. Någon annan får ta den chansen, det finns andra lopp.
Anledningen till att det gick så pass mycket bättre är baturligtvis att jag sprungit mycket mer i skogen ända sedan i vintras och möjligen att jag vandrat en del. Skulle jag addera ordentlig backträning skulle det så klart göra stor skillnad men nu har det inte blivit så.
Jag körde med lättast möjliga packning. Bara obligatoriska utrustningen, en superlätt väst och handhållen flaska. Verkligen stor skillnad mot förra årets mastodont packning. Levde mest på gel och kanelbullar under loppet och drack vatten.
Ska försöka sammanfatta loppet när jag kollat lite på mellantiderna.

//C

20120813-233330.jpg

Det här inlägget postades i Lopp och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera