Big in Japan

Sitter på Arlanda och känner mig lite stressad av allt folk och köer. Tänker att det bara är att vänja sig. En liten flygtur och sen är jag i Tokyo. Världens största!? stad med 40 miljoner människor. Snacka om stress.

Det blir inte ens en vecka där sedan är det dags att ta sig några timmar bort till en mindre stad och till Mt Fuji.

Det är äntligen dags att springa årets lopp, UTMF. Det kommer bli fruktansvärt, självklart. 165 km snyter man inte ur näsan diekt. Och jag är helt ärligt väldigt osäker på formen. Jag har inte tränat som jag borde av lite olika anledningar och ibland känns det väldigt bra som härom kvällen på Rudan Nichttrail eller på gårdagens 4×4 intervaller. Men jag har också haft blytunga långpass som gått dåligt redan från start.

Med en god portion tur är vad som helst möjligt kanske rent av klarar mig under maxtiden, vem vet? Men jag är förberedd på en DNF. 

Hursom helst ska det bli magiskt att springa loppet och att uppleva en ny kultur och nya platser och få pressa kroppen lite. Set nästan mest fram emot grillkvällen jag är anmäld till efter loppet 🙂

Tror det blir en häftig resa hur som helst. 

Det här inlägget postades i Löpning, Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera