Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma igen efter två veckor i en kappsäck. Fick till slut tvinga ut mig själv på en två-milare i ett regnigt Berlin. Som tur var var det någorlunda varmt och jag kände mig aldrig riktigt nedkyld trots linne och shorts. Hade jag haft tillgång till mer kläder hade jag åtminstone kört långärmat.

Passet tog mig förbi en del sevärdheter som jag iofs inte tog så stor notis om. Höll ganska ok fart även om trafikljus och turister beväpnade med paraplyer gjorde livet sårt för mig.

Jag har börjat köra ”one hundred pushups” utmaningen och köpte tom iphone appen som håller räkningen åt mig. Mest en kul grej och kan ju inte direkt skada som komplement till min rehabträning.

I morrn kör jag vidare med ett kortare skogspass sedan får det bli lite cykel som komplement och en del gång i skidbacke.

12 dagar kvar nu… Hilfe

//C

20110804-232320.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera