Bra helg

Lyckats vara ledig hela helgen och passade på att få till en del löpning. Körde ut till Tyresta i lördags trots att det snöade en del. Planen var att ta ett varv minst runt brandområdet och eventuellt runt fornborgsslingan om det kändes bra. Det kändes bra och kul men när jag kom ut i brandområdet hälsades jag välkommen av två rejäla vildsvin. Vände på klacken och drog tillbaks. Tog en annan runda och skapade ihop runt 17 km. Mötte lite folk men oftast var man själv. Var en del skidåkare ute såg ut att vara ok före.

Söndag sedan tog jag ett kortpass på snöiga stigar och lite gångvägar. Än är det inte halt. Antar att det kommer när det töat lite.

Slog mig ordentligt i lördags när jag halkade på en klipphäll. Känns rätt ok nu men man får hålla igen lite vore ju trist att skada sig riktigt. Mindre än 60 dagar kvar till Tarawera nu.

Resan börjar falla på plats så nu är det egentligen bara att komma ut till Arlanda så ska allt annat trilla på ganska bra. Inte mycket luft i schemat, bara gilla läget när man inte kan vara borta längre.

20140120-185122.jpg

Det här inlägget postades i Löpning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera