Cyklat lite

Fokus senaste veckan eller så har varit på cykel. Börjar så sakterliga bygga mil i benen nu. Skulle ha sprungit med TSM i söndags men en planerad tandläkar misshandel/rån i torsdags med efterföljande oplanerade efterdyningar gjorde att jag ställde in och låg i min säng och sov efter att ha ätit de ”rätt starka” tabletter som jag fick utskrivna av tandisen. Opererade bort en visdomstand som satt lite illa till och jag har fortfarande ont men vägrar ta fler tabletter, blir så fruktansvärt trött och konstig.
 
Hursom tar jag mitt långpass imorgon efter jobbet. 30K ska det bli. Håller som bäst på att ladda ipoden för här ska byggas karaktär inför maran. Det är inte alltid enkelt att springa själv.
 
Fick startbevis idag förresten, känns fint. Jag är i vanlig ordning sist i startfältet men det gör inget. jag brukar inte ens tränga mig för att hamna främst. Det gör varken från eller till. 2007 provade jag och då fick jag stå i solen (32 grader) i en timme och vänta. Så nu tar jag det lite piano och tar en extra sväng på toa.
 
Min strategi i övrigt lutar ut att gå ut lite lite hårdare, ta höger sida på Valhallavägen, ta med vatten för att kunna skippa de första kontrollerna och seda ligga på i jämn fin mysfart hela vägen till mål. Egen vätskekontroll samt runekakor och kaffebrownies blir som förra året vid Pream på Norrmälarstrand. Tyckte det passade bra för andra varvet när man sprungit över en mil och börjar känna sig lite spak.
 
Apropå startbeviset föll jag ett ögonblick för reklamen från teamsportia, blev oerhört sugen på ett par skor där till reapris i nummerlappstältet. Hmm…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera