Dagens bild

476951_10151229293423086_1845290635_o kopia

Dagens bild är tagen inne i Láddjuvággi med blicken mot Liddubákti. Jag var på väg från Kebnekaise Fjällstation efter ett par dagar med topptur och slappande. Det var en mäktig upplevelse att ensam trampa igenom den smala dalen med de branta stupen på båda sidor. Sällan har jag känt mig så liten. Efter bekvämligheterna på Fjällstationen kändes  det även som steget in i vildmarken för mig som inte varit i trakten tidigare. Bakom lämnade jag mobiltäckning, folkmyllret och det goda vädret till förmån för det okända. Nu var det så klart inte så farligt att ta sig an Kungsleden med sina stugor och många vandrare men denna dag kändes äventyret nära.

Om några veckor är jag på plats i området igen. Först för att utforska lite nya turer och koppla av lite. Sedan är det dags för Fjällräven Classic, 110 km som jag ska försöka klara av under 24 timmar. Hur det går får vi väl se, det är inte så viktigt. Det viktiga är att få vara ute och ta del av de här fantastiska miljöerna.

 

Det här inlägget postades i Dagens bild och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera