Dåligt

Har lite dåligt samvete för uteblivet bloggande under veckan. Efter träningen i söndags med TSM var jag helt färdig och trodde dessutom att jag hade en mindre bristning i låret. Går en kurs hela veckan och har kollat läget på jobbet efter samt umgåtts lite med farsan, som är i stan hela veckan.

Apropå pappa har jag faktiskt ett träningsminne från när jag var ganska liten som involverar hans visdom.

Vi var ofta ute och joggade när jag gick på dagis och vid det här tillfället började det regna ganska mycket och jag ville väl naturligtvis springa hem och värma mig och dricka oboy eller vad det kan ha varit. Pappa som för övrigt är gammal tävlingscyklist säger bara ”Den som inte tränar när det regnar, kan inte vinna när det regnar”. Skönt… då vet jag. Det är sådana citat som gjort mig till vad jag är idag. Kan ju för fan ge vilken femåring som helst trauman för livet.

Låret verkar föresten vara okej, vet inte riktigt vad som hände men det small till i låret när vi körde stegringslopp. Jag stannade upp men joggande vidare med gruppen då jag inte kände något mer. Var öm i låret ett par dagar men det har också gått över nu. Vi får väl se vad som händer, man vill ju inte gå och skada sig för mycket.

Det här inlägget postades i Skador. Bokmärk permalänken.

Kommentera