Fjällmaraton Bydalen 20 dagar

Idag är det bara 20 dagar kvar till Fjällmaraton Bydalen. 50 km och 3000 höjdmeter eller däromkring. Jag är taggad men har haft mycket annat att tänka på och träningen har även lidit av att jag hade lite ont i benet efter att jag tydligen chockat kroppen med ett backpass och lite trail dagen efter. Inte mycket att göra annat än att släpa fram cykel.

Nu verkar det i alla fall bättre och igår drog jag av ett svettigt pass i Hammarbybacken med 12 vändor upp och ner. Springer man ner på baksidan blir det en halvmara med 1000 höjdmeter. Nu ville jag mest år stigningen så jag sprang och gick ner samma väg som upp. Körde med stavarna för de får nog åka med på loppet också.

Solen stekte och det var inte så många andra löpare där mest cyklister som kom farande nerför backen. Lite uppsikt får man visst ha även om de inte direkt korsar när man springer.

Det gick i alla fall bra. Har en skön träningsvärk idag så det känns att man jobbat. Idag blev det ett långsamt långpass för att spä på det lite. Först tänkte jag att jag skulle köra ett back2back i Hammarbybacken men det hade nog varit overkill. Nu blir det lite vila ett par dagar sedan är det dags för trailcamp i Österrike med efterföljande Europaturné innan det är dags för ett av årets stora mål.

20140803-201539-72939315.jpg

Det här inlägget postades i Löpning, Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera