Fjällräven Classic 25 dagar kvar

Hmmm… ser på Funbeat att det bara är 25 dagar kvar till Fjällräven Classic. Hade hoppats det var lite längre men men. Jag kommer väl inte vara i toppform direkt men det ska nog gå bra. Har gått igenom packningen och rutten så många gånger i huvudet så det känns nästan som loppet redan är gjort. Eller lopp och lopp förresten Fjällräven vill ju inte kalla det lopp och det lär väl vara mest vandrare men några löpare/snabbvandrare borde väl ha hittat dit.

Sista utrustningen är beställd och påväg med DHL. Ska köra lite långpass till helgen ev back to back om jag hinner. Tror det blir Sörmlandsleden så behöver jag inte ta mig så långt.

Men 11 mil är bra jäkla långt även om det inte är några jättestigningar (allt är relativt) vi får se hur mycket löpning det blir. Kommer ha stavar så att jag kan hålla mig upprätt den sista biten. Sista biten ner mot Abisko tyckte jag var riktigt dryg förra året och då delade jag ändå upp sträckan på 4-5 dagar, iofs med betydligt större packning.

Blir lite vandring också innan själva loppet. Kommer nog hålla mig i området men hoppas kunna utforska lite nya turer.

IMG_0518

Det här inlägget postades i Löpning, Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera