Flyg bokat… Nu kommer jag

Haft lite ångest och svåra kval de senaste veckorna men nu är det klart. Jag kan ta mig iväg till Nya Zeeland i mars och jag kommer springa Tarawera Ultra. Flyget är bokat och jag har skissat lätt på en resplan. Det blir inte så länge som jag hoppats men det är bättre än inget. Kommer bli vandring/löpning i söder och sedan upp i norr och springa loppet.

Det är mycket som hade varit häftigt att hinna med. Valsafari, surfning och berg men tiden är begränsad och jag vill inte ha för många resdagar. Det räcker med att jag behöver flyga nästan 60 timmar totalt för att komma dit och hem. Ska mellanlanda i Shanhai bla. Hinner inte uppleva mer än terminalen men ändå.

Det är inte billigt där direkt, kanske ingen jätteskillnad mot Sverige iofs men vissa saker verkar dyrare. Sen verkar det lite meckigt att man ska förboka sängplats på vandringslederna, inte mycket spontanitet när heller. Blir det löpning som jag hoppas känns det inte som tältning är ett alternativ och även där verkar det finnas en del restriktioner. Men ska man till andra sidan jorden får man väl vara beredd på lite skillnader.

Nu är det bara fortsätta med träning så ska nog själva loppet ordna sig med.

Genrebild_Flyg

Det här inlägget postades i Löpning, Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Flyg bokat… Nu kommer jag

  1. Fredrik Holmgren skriver:

    Hejsan Christian!
    Kul att du bestämt dig. Fredrik från Linnea if. Jag är i NZ sen de. Och just nu ett par veckor på södra ön. Har ganska bra koll på lederna o h transporter om du vill fråga. Tex sprang jag Routeburn leden. Den är bara 32 så man kan springa den och det finns företag som styr upp lämning och hämtning samt tar hand om packningen, lyx!! Maila gärna mig och fråga. 🙂 Fredrik

Kommentera