Fotrally 2015

Slängt in en anmälan till Fotrally nästa år. Galet? Ogenomtänkt? Ja lite kanske. Det var en kollega som började prata om det inför årets upplaga och ju mer jag tänkte på det så kändes det rätt. Nu tänker jag nog inte försöka vinna eller så. Nivån känns otrolig men jag tycker att jag borde kunna hålla igång ett tag. Svårigheten är väl att man i princip inte får stanna och att man måste hålla ett förutbestämt tempo. Ska bli intressant i alla fall.

I övrigt har jag inget bestämt för nästa år men tanken är att satsa på ett eller två stora lopp. CCC (UTMBs lightvariant) om jag skulle ha turen att komma med eller Trans Grancanaria har varit på tapeten men det ska ju passa i tiden också. Hårdaste varianten av Trans Grancanaria känns på gränsen till för tungt och kanske är det därför det lockar. 126 km och 8500 höjdmeter ska det visst vara. Men loppet går i mars, alltid svårt och lite ovisst med formen kan jag tycka.

Det finns ju mängder med lopp så jag lär väl kunna hitta på något vad del lider. Emelie Forsberg och Kilian Jornet har föresten lanserat ett skyrace i Tromsö. Det verkar riktigt intressant fast det var rätt få platser och jag är bokad den helgen (6 september). Kanske återkommer det i framtiden så man kan åka dit. Norge är fantastiskt, ska åka tid i sommar tänkte jag om jag orkar flänga runt under semestern.

Det här inlägget postades i Löpning, Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera