Gårdagens…

Gårdagens pass känns idag. Vet inte vad jag gjorde för fel (förutom att jag skulle behövt två extra litrar med vatten och ett helt gäng med handdukar att torka svetten med). Förutom att jag har överjävlig träningsverk i övre framsida lår så har jag ont i höger knä när jag går och står. Det är väl inte så farligt och det går nog över på någon dag men jag tycker det är lite konstig. Troligen är det väl Bergspasset i Dalarna som satte sina spår.
 
Jag semester-sprang faktiskt gårdagens pass, dvs sprang utan Garmin. Det gick fort över lag men låt oss kalla det naturlig fartlek. Kanske två mil i blandat terräng med en del backar. Både uppför och nedför.
 
Visste ni att fartlek är ett internationellt begrepp. Trodde inte mina öron när jag hörde en amerikan säga ”fartlek”. Var tvungen att googla lite. Och det är en svensk träningsform från 30-talet som tydligen spridits över världen. Kul att de inte hittat på ett eget namn för det men förmodligen vet de inte vad det betyder. Att träna Speedplay hade varit något det.
 
Kanske tar jag ett lugnare pass imorgon om kroppen vill. På onsdag är det cykelträning och det blir väl en 5-6 mil på kvällskvisten. Kör lite på känsla nu men det är ju inte så långt kvar till Lidingöloppet har jag insett, så kanske får man köra lite tuffare snart.
 
Till helgen tror jag att det kan bli ett skärgårdspass om vädret tillåter.
 
Det är förhållandevis smidigt att ta sig ut till Utö från mig. Det är ett tag sen jag var där men jag vill minnas att den var ganska stor och hade bra vägar. Lite bad på det och en öl och lite god mat så mår man som en kung sen trots att man inte har semester egentligen.
 
Må gott


Dela foton på ett smidigt sätt med Windows LiveT Photos. Dra och släpp

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera