Håll UTMB drömmen vid liv – Sätila Trail

Jag har skrivit att löparåret var slut för min del. Och det hade kunnat vara så också. Jag känner mig inte direkt sugen på fler långlopp just nu efter att UTMF ställdes in.

Men så känns det ändå lite vemodigt att inte kunna söka till UTMB nästa år som jag hade tänkt försöka med. Och några av poängen jag redan har ryker ju nästa år. Ett 2017 med mycket tid för jobb, vård av relationer och fritid målades upp framför mig. Men skam den som ger sig. Något måste gå att göra åt saken!

Tänkte att lopp i Sverige finns det inte den här tiden på året och började titta utomlands. Italien, Tyskland, Costa Rica!?! osv. osv. Men jag har egentligen varken tid eller råd med några resor.

Men så… Som en skänk från ovan träder ett jubileumslopp fram. Sätila Trail 120 km i november. Loppet har jag sett men redan avfärdat utan närmare tanke. Men det ger 5 friska poäng och resan är inte så lång.

Sagt och gjort en anmälan är gjord och träningen får fortsätta. Inga mål förutom att komma runt och i mål och bärga poängen. 12 mil borde jag kunna springa tycker jag, även om jag inte vet ett dugg om banan och det kanske inte är det roligaste vädret i November.

Nu kör vi!

Det här inlägget postades i Löpning, Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera