I get by with a little help from my friends

Jag borde insett detta tidigare år. Jag klarar helt enkelt inte av att träna mycket under en längre period. Jag blir uttråkad och omotiverad efter ett tag.

Så… inför detta lopp har jag anmält mig till Team Stockholm Marathon. Sju månader ska jag träna varje söndag kl 10 på morgonen… ajajajaj. Vi får väl se hur det slutar.

I söndags var det första träningstillfället och undertecknad fångades på bild.


Foto: teamstockholmmarathon.se

Det var faktiskt inte så blodig träning, jag hade väntat mig värre, men att träna i grupp var en höjdare faktiskt, kan varmt rekommenderas. Följande söndagar fram till december verkar vara ganska lugna och inriktade på att alla ska komma igång och hitta sin grupp.

700!!! pers är anmälda. Som tur är är man indelade i mindre grupper (fast min grupp var visst ca 110 pers). Jag valde fyra-timmars gruppen och förväntas alltså följa ett träningsupplägg utformat av Anders Szalkai för Marathon.se som ska göra mig till en lean mean joggingmachine.

Det ska bli mycket roligt, jag känner att det finns något som kommer att dra upp mig ur sängen även om det regnar eller snöar ute på söndagarna. I veckorna får man sköta träningen själv men programmen är utförliga och väl tilltagna så tråkigt blir det nog inte.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera