Inte så mysigt

Vaknade tidigt i morse och satte mig på tåget mot Nynäshamn. Lagom till det började ljusna var jag på plats för att börja vandra etapp 5:1 av Sörmlandsleden. Jag tänkte inte göra om misstaget att stå mitt i skogen när det börjar mörkna.

Det var lite kyligt i skogen idag och inte en solstråle. Inte var etappen särskilt vacker heller och civilisationen gjorde sig hela tiden påmind genom tåg och bilvägar. Men skönt ändå så klart. Bitvis väl kupperat var det en bra workout. Kom fram till Ösmo utan att pausat någonting. Fanns inga rastplatser på etappen. Lagade till min soppa och väntade på tåget hem. Kör en till sträcka nästa helg om det inte börjat snöa. Varmt för årstiden minst sagt. Ute öser regnet ner. Ganska glad att jag missade det idag.

//c

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera