Jag är vaken!

Helt otroligt men jag är fortfarande vaken, var upp klockan 6 i morse för att käka frukost och få lite gjort innan TSM-träningen klockan 10. Brukar alltid vara helt slut efter träningen men jag har hunnit vara inne i stan ett tag och dessutom handlat mat.

Intervallträning idag, gick ju bra. Jag tyckte till och med att det var lite för enkelt men men… vi är ju alla olika och några kanske tycker det är tufft att trycka på lite.

Efteråt var det föreläsning med Anders Szalkai. Det var lite sömnigt eftersom man har läst in sig på programmen redan men det är ju alltid intressant att lyssna på någon som vunnit sthlm marathon. Fick även lite reklam för ett en-mils lopp på självaste nyårsafton ute i Vallentuna. Jag tror faktiskt att jag ska springa, det är kul att testa lite på tid och så. Jag har ju mitt mål att komma ner mot 40 minuter och tävling kan ju locka fram lite extra ur en.

Det var föresten någon som frågade Anders vad han hade för åsikt om återhämtningsdrycker… han tyckte det var ett bra komplement. Jag har stoppat i mig både det ena och andra av kosttillskott när jag försökte mig på att bodybuilda för en 6-8 år sedan och jag har bara positiva erfarenheter. Så nu har jag varit och köpt en gainer/återhämtningsdryck från twinlab som jag vet att min mage pallar med. Det är idé att betala lite extra för att slippa ”bubbelmage” kan jag meddela. Pulvret är bra att ha med sig i en shaker och blanda till efter träningen. Enda missen var att jag råkade köpa choklad-smak som är skitäckligt, håll er till jordgubb eller liknande

Sitter föresten och lyssnar på Yelle, hennes platta är grym, kan varmt rekommenderas tror dessutom att den är ganska trevlig att springa till om man inte gillar ”full jävla kareta techno” som jag.

Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera