Jetlag

Har haft en liten semester i New York. Bjöd inte bara på holabalo utan oväntad mycket löpning och gym då hotellets gym på 35 våningen var ganska sjysst. Sprang några vändor i Central Park när vädret tillät det och en del höjdmeter på löpbandet i gymmet.

Nu är jag hemma igen och det var skönt att komma ut i skogen igår igen. Tog en runda på 2 mil utan att ha käkat något. Det går förvånansvärt bra. Förut brukar jag ha laddat in ganska mycket energi för ett sånt pass. Vet inte riktigt om det gör någon skillnad men idén jag har är väl att jag ska kunna köra lopp utan att behöva tanka så mycket, vi får se hur det slutar.

Det var tungt inte bara pga jetlagen jag dragit på mig utan även för att det kommit en hel del snö när jag varit borta. Efter några kilometer gick den första chocken över och jag började springa med med normal ansträngning igen. Riktigt kul var det.

Passade på att filma första delen av Razorbackbanan också. Snart är det dags att köra ju. Kanske blir det en bana i vinterskrud trots allt.

Det här inlägget postades i Löpning, Video och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera