Krokben

Ibland lägger livet krokben för en. Andra saker får ta sin plats och löpning och träning får stryka på foten. Det är naturligt men inte alltid så lätt att acceptera.

Jag har inte sprungit mycket sen Transgrancanaria och för det mesta är jag för trött för att ens försöka komma ut. Ändå försökte jag springa Täby Extreme Challenge. Det gick riktigt bra i 2-3 varv sen stapplade jag mest fram och la mig och sov innan jag åkte hem. Värdelöst och slet ännu mer på kroppen. Stockholm Marathon strax och jag har bestämt att jag bara kommer jogga runt. Swedish Alpine om två månader och vi får se hur formen utvecklas tills dess men det hade varit kul att kunna trycka på lite där för att se hur jag utvecklats sen sist. Och så UTMB om bara 100 dagar drygt. Oh lord…

Tvingat mig ut på några rundor i veckan och det blir alltid lite deppigt och motigt men så igår kväll vände det lite och kändes faktiskt ganska bra, riktigt bra bitvis faktiskt. Kanske var det värmen som plötsligt dök upp. Förutom att pulsen låg lite högt så kändes det nästan som förr fast lite vingligt. Har fått sämre balans också. Mycket märklig känsla hoppas att det vänder också.

Det viktigaste är att det blir kul igen och det var det igår. Tricket är nog att springa mest i skogen med så lite saker som möjligt och låta terrängen styra tempot. Hoppas på en långrunda i morgon bitti, kanske en kort sväng ikväll.

snapseed-1.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera