Kullaberg

Var en sväng ut på halvön som alla talar om. Skånes (Sveriges?) finaste trail. Jag har varit i Kullaberg och sprungit idag. Var här för själva loppet 2012 och sprang den kortare 10 km klassen. Nu finns det ju en uppsjö av alternativ och en ultra som verkar väldigt intressant. Det lyckas alltid krocka med något bara så det blir aldrig av för mig. Inte i år heller således då det blir Stockholm Marathon istället.

Kullen sjöd av liv idag. Det var paddlare, cyklister, mountainbikecyklister, dykare, klättrare och pensionärer som befolkade berget. Ett naturparadis helt enkelt. Jag började lite lugnt att jogga lite stig men ute vid fyren fick jag ta till händerna och klättra lite, man är ju nyfiken. Fick en dansk familj efter mig men de verkade ge upp. Sen fick jag problem eftersom det var lite snår att forcera på väg upp till fyren men det gick rätt bra ändå.

Sedan följde jag olika stigar och leder runt. Hade ingen klocka och inga planer vilket kan vara skönt ibland. särskilt när man inte riktigt hittar. Men det är ju inte så stort så det är rätt lätt att orientera sig. Bara att följa havet. Hade studerat kartan lite innan jag åkt ut så lite tanke hade jag och till slut kom jag ner till Arild och hamnen.

En bra dag med härligt väder, sådana som man behöver för att hålla uppe motivationen.

IMG_1458 IMG_1461 IMG_1466 IMG_1473 IMG_1474 IMG_1475

Det här inlägget postades i Inspiration, Löpning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera