Kvala till Western States?

När Tarawera Ultramaraton ströks från listan med kvalificeringslopp till Wester States tappade jag lite sugen på det. Det finns få många andra häftigare lopp och det är rätt ont om kvallopp om man inte vill resa runt. TEC är ett undantag men jag är inte jättemotiverad att springa där igen. Tycker egentligen att det är lite udda att det är med på listan när man ser till helheten men bra för oss svenskar antar jag.

Nu blev jag nyfiken och tittade igenom loppen och både Transgrancanaria och CCC finns med på listan. 25 timmar på CCC och 27 timmar på TGC. Ganska tufft ändå tror jag, genomsnittstiden på CCC är tydligen 22 timmar. Gränserna ligger inte så långt från maxtiderna så man kan ju fråga sig varför det finns gränser men det finns kanske att utläsa i statistiken.

Hårda puckar, vi får se. Primära målet är fortfarande bara att överleva och eventuellt komma i mål. Kval kan jag kanske klara mig utan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kvala till Western States?

  1. riotrun skriver:

    TEC har en ny banan på ca 11,5 km med ca 60% terräng något tidigare år inte bjudit på. Den bör du kolla upp innan du avfärdar den totalt. Lycka till på lördag Chris

    • GoRun.se skriver:

      Har nog inte ratat det för all framtid men i år nöjer jag mig med att funktionära igen. Nya banan tror jag på. Skönt att slippa övergångarna också när man börjar bli trött.

Kommentera