Långpass i vårsolen

Söndag och TSM igen, missade ju förra veckan och fick köra själv. Kunde ha sovit lite längre i natt men hoppade ändå upp ur sängen klockan 06.00 och slängde ihop en sats med amerikanska pannkakor (som räkte till en lunch med). Färskpressad apelsinjuice och hembakt bröd ovanpå det sen var man fit for fight för 24 K.
 
Var ett ganska stort gäng som samlats på stadion trots påskhelg och kanonväder. Jag trodde som vanligt att det skulle bli kallt och jävligt så jag var påpälsad som om det vore nollgradigt. Fick slänga av mig ärmarna på jackan efter 7 km. Passet kändes förvånansvärt enkelt faktiskt klockan stannade på ca 25 km i en snitthastighet på 6 min. Bra dagsverke men det har inte blivit så mycket mer gjort idag. Måste verkligen jobba på det där så att hela söndagarna inte bara försvinner. Speciellt nu när det är så mycket jobb och man knappt är ledig.
 
Nästa helg blir det Berlin och ganska lite jogg men ganska mycket dans. Ska stressa iväg på ett Västerbron-pass på onsdag kväll, annars blir det bara yoga på tisdag som vanligt, så att man återhämtar sig lite efter dagens bravader. Längdrekord för i år föresten, fint så.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera