Långpass och Täby Extreme

I lördags började jag dagen med ett ordentligt långpass. Hade laddat hela veckan för lite finlöpning på Sörmlandsleden. Packade ihop lite energi och en överdragsjacka och stack iväg. Fin stiglöpning i Ågesta och sedan ner till Paradiset. Lite mycket grusväg efter det och fram till man viker av upp mot Huddinge. Trodde det var mer stig men minnet sviker ibland. Inte blev det bättre av att jag missade en skylt och sprang flera km på en väg innan jag tyckte det var dags att vända. 37 km skrapade jag ihop och jag var rejält trött när jag kom fram till Huddinge station och kunde ta tåget hem. Repade mig rätt fort och sov några timmar på kvällen. Sedan var det dags att åka ut till Täby.

Hade anmält mig att vara funktionär på Tec under natten. Jag var rätt trött och stel och undrade hur det skulle gå att hålla mig vaken till förmiddagen men det gick över förväntan.

Och vilken inspiration. Jag hade lyckats tajma in en tid när väldigt många löpare gick i mål. Det var mycket känslor. Och har inte nivån höjts? Jag tyckte att väldigt många sprang kring 20 timmar? Kanske bara inbillar mig att det är fler i år än tidigare, orkar inte jämföra listor det finns så många andra som är bra på det.

Blev frestad att göra ett nytt försök men när jag suttit och tittat igenom bilder och tänkt på mina två upplevelser av loppet 2011 och 2012 så ändrar jag mig snabbt. Det är en helt ok bana men att springa runt en massa varv där kommer jag nog inte att göra om i första taget.

Taby%20TEC%20120414%202%20204

Det här inlägget postades i Inspiration, Löpning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Långpass och Täby Extreme

  1. Kristian skriver:

    Kul att ses som hastigast. Nästa gång blir väl starten för Jättelångt hoppas jag.

    • GoRun.se skriver:

      Verkligen, och grattis till prestationen. Jo jag ska ta mig igenom jättelångt har jag tänkt. Har en dålig upplevelse och lite unfinished business där.

Kommentera