Lite snö, för mycket snö

Hur ska de ha det nu då… Ska det vara kallt tycker jag allt att det får vara ordentligt med snö ialla fall. Nu har jag varit ute för att åka skidor på golfbanan (alternativ träna) men det var alldeles för dåligt med snö så efter 5 km och en vurpa, då skidorna bara tog stopp i gräset. Gav jag upp och gick hem och tog på mig en torr mössa och stack ut och sprang ändå.

Hopplöst detta med skidåkning i Sthlm. Tycker det är lite för mycket snömodd för att man ska kunna köra med rullisarna med. Kanske får det bli en vinterresa snart ialla fall, det är ju inte så långt kvar till Vasaloppet nu och tekniken behöver förbättras go vänner.

Ont nu… kommer ta det lugnt till söndag så får vi se om jag klarar av långpasset…

Det här inlägget postades i Löpning, Skador, Skidor. Bokmärk permalänken.

Kommentera