Livetracking Trans Gran Canaria

IMG_0748.JPG

Sedan något år äger jag en Spot gps tracker. Den sänder ut signaler så att man kan spåra användaren live på en karta och man kan skicka meddelanden med den samt nödmeddelanden till SOS. Jag tycker den är lite omständlig eftersom modellen jag har kräver att man har en smartphone med sig. Men det ger lite trygghet när man är ute solo i områden utan mobiltäckning och så kan folk där hemma se vart man befinner sig.

Jag tänkte ha den på under loppet nästa helg främst för familjen men det går att se för alla om tekniken funkar förstås, det har strulat lite ibland.

Länk karta

Sedan antar jag att man kan se mellantider från checkpointsen på loppets egna sida också.

Det här inlägget postades i Lopp, Tips och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Livetracking Trans Gran Canaria

  1. ultrabrdo skriver:

    Lycka till på loppet! Lite avundsjuka för att vi inte har mängden mil att kunna starta i den långa klassen. Vi kör den kortare varianten på 44km på lördag. 🙂

    • GoRun.se skriver:

      Tack, låter som ett moget beslut tycker jag. Vete fasen om jag har de där milen i kroppen heller men jag är rätt peppad att prova. Lycka till på er bit!

Kommentera