Mål

Härom dagen damp det ner ett paket i posten från Stockholm Marathon. Det var en tioårs medalj som man får när man sprungit loppet tio gånger. Jag hade tidigt målet att springa tio år på raken och nu är det gjort. Har inte reflekterat så mycket på det efter loppet, tyckte mest att det var skönt att få drt överstökat så jag kan fokusers på annan (att jag sen har böjat fundera på om jag ska ge det några försök till för att dra ner tiden är en annan sak, det får vi se).

Men det fick mig att börja tänka på de mål jag haft för året. Så här i semestertider är det lätt att glömma bort planer och mål men när året började satte jag upp tre race som var viktiga för mig.

  • Trans Grancanaria
  • Dolomites Skyrace och
  • CCC

Första gick inget vidare men var en fin upplevelse och gav mersmak för de stora loppen i världen. För några veckor sedan gjorde jag en, för mig stark prestation i Dolomiterna och jag har varit mycket nöjd sedan dess. Nu återstår CCC, 10 mil alplöpning. Känslan är god. Känns som formen är bättre än vid TGC. Ända smolket i bägaren har varit att knän och hälsenor varit bråkiga efter Italien. Har vilat men det verkade inte hjälpa så mycket. Men så körde jag ett Hot Mojo pass på SATS igår och nu verkar det vara som bortblåst.

Att målen snart är över får mig att fundera över framtiden. En del annat kommer att få ta plats istället som det ser ut nu men jag har en tanke om nästa år som jag gärna skulle få till. Dessutom har jag en reservgrej för i år som jag blir mer och mer exalterad över. Om formen håller i sig så här tror jag verkligen att jag kan prestera och krossa min egen tid på ett lopp men det får visa sig under hösten.

Blev 18 km i Tyresta igår och 15 vändor i Hammarbybacken idag. Tog det rätt så lugnt men allt känns bra än så länge. Antar att jag varit stel i musklerna men att det släppte lite. Blir en del styrka och yoga nu så hoppas jag att det ordnar sig.

Varmt är det i alla fall. Gick ner fyra kilo igår och har inte tagit igen det än trots ganska rikligt med vatten. Ytterligare vätske förlust på dagens svettfest. Vilar nog i morgon för att hämta mig lite grann.

IMG_1917.JPG

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera