Memory Lane

Jag vet inte riktigt vad som händer just nu. När jag väl tar mig ut och springer så känns allt bra och det är inget fel på hastigheten. Problemet är att jag allt som oftast känner mig ganska hängig och trött. Jag som aldrig brukar ha ont i huvudet har det nu var och varannan dag. Särskilt risig tycker jag mig vara på helgerna när jag planerat långpass. Jag tänkte först att det var pollen för det uppstod i samband med att det var väldigt höga halter av björkpollen för några veckor sedan men sedan har det varit måttliga halter och mycket regn så jag börjar tro att det är något annat. Får se hur det artar sig framöver, försöker vila mig i form annars.

Ser rätt mycket fram emot Stockholm Marathon annars, sugen på att försöka få till en bra tid. Det blir sista gången för mig på ett bra tag, kanske är det därför jag känner lite extra motivation.

Hunnit med en del bra löpning ändå sista veckorna. Långpass i Tyresta på en måndag, Hammarbybacken både med och utan stavar och så en utflykt till mina gamla hemtrakter, Åkersberga där man styrt upp ett rekretations-/skogsområde (Trastsjöskogen) med fina leder, bänkar, cykelställ och annan. Det var superfint och jag kommer säkert åka tillbaks igen för det borde gå att få till ganska långa pass och så är det fin blandskog att springa i.

Vi lekte mycket i den skogen när jag var liten, bodde kanske 200 meter från helt fantastiska stigar. Vi både sprang och cyklade vad jag kommer ihåg. Verkligen synd att man inte höll i det. Vem vet hur man varit som löpare idag i så fall istället för att tex stänga in sig på ett gym i en massa år.

IMG_1137.JPG

IMG_1140.JPG

IMG_1145.JPG  IMG_1151.JPG

IMG_1146.JPG

IMG_1148.JPG

IMG_1142.JPG

IMG_1141.JPG

 

Avslutade löppasset med att plocka upp ett paket jordgubbar, dom var tom ganska bra.

IMG_1163.JPG

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera