Mot Chamonix

Snart är det dax att bege sig ner till Chamonix och en av årets stora begivenheter, CCC. 100 km löpning runt Mont Blanc massivet. Inte lika tufft som UTMB men förmodligen tillräckligt tufft som det är. Det kommer nog ta sin modiga tid, maxtiden är 27 timmar och medeltiden runt 22. Jag kommer bara köra på. Ingen plan, inga mellantider bara runt.

Känns inte som att loppet ska vara på fredag riktigt, känns lite konstigt. I ärlighetens namn har väl inte förberedelserna varit de bästa senaste veckorna men jag har hunnit med något långpass, en del backlöpning och lite snabbhet. Känns som sommarens träning gett mycket och formen är god. Har ibland lite känningar i knät, det är oroande men får hoppas att det kommer vara under kontroll, hittills har det inte hindrat så mycket mer än att jag tagit det lite lugnare än tänkt med träningen.

Jag är i alla fall inte så nervös. Kanske kommer det i sista stund när jag är framme och det är dags för loppet men efter Trans Grancanaria har jag känt mig säker på att jag kan genomföra den här typen av lopp men vi får väl se. Vädret ser just nu ut att bli ganska bra även om det varit mycket regn den sista tiden. Hoppas på lagom temperatur och inte för mycket stekande sol så ska nog jag må bra i alla fall.

Har inte packat än men det blir samma som TGC i stort. Regnkläder och ryggsäck från Salomon, La Sportia skor, Black Diomond stavar, Petzel pannlampor, Underställströja i ull och arm- och benvärmare om det inte är kallt redan i start. Då blir det mer heltäckande kläder. Finns en del obligatorsik utrustning men det mesta är sånt jag vill ha i alla fall på så lång tur. Ingen idé att försöka fuska med något där.

Körde lite trail i söndags kväll i Ågesta, gick för fort för kameram till och med;-)

DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera