New York Baby!!!!

Wuuww… har precis knipt en reservplats till New York Marathon 2010. Precis vad jag önskat mig. Kommer bli kostsamt då resan går med Springtime men det får det vara värt. Så nu måste jag ta upp och damma av mitt halvskrotade mål att springa tio marathonlopp tom 2010. Ett mål som skulle avslutas med NY-maran i november 2010.
 
Jag har alltså 5 lopp att klara av innan dess varav ett kommer att bli Stockholm för dit är jag redan anmäld. Jag har dessutom valt att inte räkna ultralopp så nu blir det till att ligga i. Nån som har tips om maror i Sverige from nu till säg… oktober nästa år? Det verkar vara lite ont om dem i år men något borde man ju hinna med kanske. Får kolla kalendern på marathon.se…
 
…. C´ya


Med Windows Live kan du ordna, redigera och dela med dig av dina foton.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera