Nobody gets him but his… Merida 900 extreme

Cykeln då… Jag har blivit med racer idag, stack till Sollentuna efter jobbet för att kika lite. Ringde igår typ direkt efter att den kommit ut på blocket. Tre lax kändes som ett bra pris för den spann som en katt.
 
Ska skicka in den på en service omgående tror jag, bara för att känna lite trygghet, jag har för dålig koll för att mecka själv. Den var fyra år och hade gått två vätternrundor. 10,5 h som bäst så den ska väl duga åt lilla mig.
 
Nu känns det bra igen, har varit lite ångestladdad senaste veckan eftersom jag inte hittat något lämpligt objekt. Alla vill ha mycket betalt även för 70-tals vrak. En sån som farsan har ville någon ha 4 500 spänn för. Helt galet.
 
Hepp…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera