Nya möjligheter Stig Helmer

I kölvattnet av min nytändningRevansch 2010″ då jag ska fullfölja Vasaloppet var jag och införskaffat ett gymkort i måndags. Dags för återuppbyggnad av överkroppen för att kunna staka som en galning. Det var nästan tre år sedan jag var på ett gym sist och det känns i kroppen kan jag säga. Har kört två pass i veckan och tog det medvetet lugnt eftersom jag vet hur en comeback bland vikterna brukar kännas. Inte hjälpte det inte, jag kan knappt röra mig har inte kunnat sova ordentligt på två nätter pga smärtan. Tog en voltaren i morse men det gör inte mycket skillnad. Jaja det är bara en övergångsperiod.

Var tvungen att testa ett yoga pass i tisdags morse också. Det var trevligt och fantastiskt svettigt och jobbigt. Men jag var mycket lugn och harmonisk resten av dagen. Det är synd att passen alltid är fullbokade bara men jag ska försöka ta mig dit på tisdagsmornarna i fortsättningen med. Ett hett tips med yoga alltså.

Tjoo...

Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera