Nya utmaningar

Friskt vågat hälften vunnet. Jag har avbrutit min väg mot den svenska klassikern. Efter cykelturen från helvetet med regn, motvind och kyla fick jag se mig besegrad i Hjo efter 18 mil.
 
Inget roligt beslut men håller man på att somna upprepade tillfällen och inte känner för att stanna och sova på marken har man inte så stora valmöjligheter.
Så efter två av fyra bommar måste jag nu bryta och se över träningen då simning är i särklass min sämsta gren. Jag siktar nu på Lidingöloppet och att göra revanch 2010. Planen är förståss att fortsätta och trappa upp löpningen, träna mer skidor i vinter (och en del rullskidor), börja träna cykel med någon klubb och att ta simlektioner under vintern. Hur verkar det?
 
Sen måste jag ju ha lite närliggande utmaningar för mig själv också. Hade tänkt skuta det här med ultra på framtiden men nu har jag fått nys om två kuliga grejer i närtid. Om någon vecka ska ett gäng med bloggare med flera springa från Hornstull till Järna, en nätt tur på 55K. Perfekt för mig, makligt tempo så hänger jag på så långt jag pallar. Värmer upp redan till helgen med att hänga på friskis och svettis från Kista till vad jag gissar är Farsta. 38K känns som en bra tur.
 
Sen har vi den stora utmaningen i oktober. SUM eller Sörmlands Ultra Marathon är 50K terränglöpning på sörmlandsleden. Start i Björkhagen (bara en tunnelbaneresa hemifrån) och mål på Rudan i Handen (bara en tågresa hem). Jag är peppad som fan. Vet inte hur jag  ska kunna klara av detta men man måste ju testa sina gränser lite ibland.


Lägg till karta och vägbeskrivning för din fest. Visa vägen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera