Oops I did it again

Congratulations!

You are entered in the 2014 Tarawera Ultramarathon. You are awesome.

Så står det i mailet jag fått från andra sidan jorden. Jag slängde iväg ansökan lite snabbt eftersom man vant sig vid att lopp tar slut med en gång nu för tiden.

I mars ska jag alltså packa väskan och flyga till andra sidan jorden. Från ett kallt kanske slaskigt Stockholm till ett sommarvarmt Nya Zealand. För att springa 10 mil.

Nåja jag kommer försöka hitta på lite annat med och se lite av landet. Har velat åka dit ett tag och det här blir en bra anledning att komma iväg.

Men ett problem har jag och det blev tydligt för mig iom misslyckandet på Bornholm. Jag måste träna mer. Fler mil, mer höjdmeter och träna på ordentligt under vintern. Det blir den verkliga utmaningen. Vädret i sig är inte så farligt egentligen utan det är mer motivationen som tryter. Men nu borde jag ha motivation så det räcker hoppas jag.

Stockholm Marathon gick helt ok. Kände mig lite plågad efter västerbron och sackade lite men vad ska man göra? 4,07 och en dryg minut sämre än förra året. Jag lider inte direkt. Och framtidsplanerna gör att jag knappast lär drabbas av post marathon depression heller.

//c

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera