Ryktet om min död är betydligt överdrivet

Jag lever… Har bara firat lite jul. Firat och firat förresten, jag har iallafall varit ledig. Har varit hos mor och far i Malmö och inte gjort ett förbannat dugg faktiskt, Ätit sovit och sprungit några rundor.

Började med ett kortpass på juldagen. Gick ganska tungt men det berodde dock inte på julmaten för den är jag inte så förtjust i, utan snarare på morsans pyttipanna som hon alltid gör på resterna hela mellandagarna. 6 km med benvärk som följd, snittade 4,50 min/km vilket ju är snabbare är Szalkais program föreskriver men man måste ju testa lite.

Långpasset tog jag i lördags istället för på söndagen eftersom folk brukar bli lite trötta när man springer långpass inne i ett tåg. 14 km med snittfart 5,40 min/km, lite snabbare än TSM förra söndagen alltså. Jag håller tillbaks på TSM-träningarna och har funderat på att byta upp mig ett eller kanske rent av två snäpp men jag vet inte om benen pallar. Hmmm jag ska prova någon söndag framöver. Men inte lär det bli nu på söndag för jag ska åka ut till landet (Vallentuna) och springa 10 km på Nyårsafton. Ska bli kul, jag måste försöka pressa tiden lite. Ner mot 45 helst men jag skulle tro att det blir runt 50 min med tanke på årstiden. Men man ska aldrig säga aldrig… tävlingsadrenalinet kan göra sitt med.

Hej
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera