Salomon Trailtour Kolmården

Tog en tur ner till Norrköping och sprang halvmaran i Kolmården igår.
Det var trevligt och superfina stigar. Men det var varmt och slitigt.
Första 10 kändes rätt bra. Hittade en klunga löpare som i princip höll ihop från starten som höll ett lugnt och jämnt tempo. Men i monsterbacken som kom vid 9-10 kilometer sprack vi upp. Tror jag fick de flesta bakom mig men jag vet inte riktigt. Det blev i alla fall tyngre att springa. Dels för värmen, dels för att jag fick springa mer själv men också för att det var lite mer kuperat. Lite trista grusvägar på slutet men i övrigt var det riktigt fin skog där. Kommer nog sticka ner någon mer gång i sommar och springa där, kul med omväxling.
En bra dag även om tiden kanske lämnar lite att önska. Har lite känningar i lederna nu som jag hoppad släpper fort. Det är ju marathon på lördag också fast det kommer nog bli en lugn historia det med om inget oförutsett händer. Måste ju orka alla ultralopp i sommar så jag ska inte bränna allt krut redan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera