Sandsjöbacka Trail Ultratrippel

Jag är anmäld till Ultratrippeln i Sandsjöbacka till helgen fast att jag gjort mitt bästa för att glömma det. Det ser ut att bli en kall helg 15 minus eller så och det blir 26 km fredag kväll, 44 km lördag dag och så sluta med 82 km på söndag (okristligt tidigt).

Jag är nog lite nervös för söndagen. Sover inte bra och äter väldigt mycket. Det känns lite undermedvetet så där. Hoppas på det bästa men det är ingen katastrof om det skulle gå dåligt. Det är en kul utmaning och jag vill testa på flerdagarslopp.

Upplägget med olika start och målplatser känns lite roddigt men det ska nog gå bra det med tar nog någon taxi eller så om det blir tidigt på morgonen men de har sagt att man kan åka kommunalt till allt så jag litar på det. Målen ska i alla fall vara vid Slottsskogen i Göteborg.

Kan vara så att jag är lite trött i nästa vecka kanske, räknar med att det tar uppåt 22-23 timmar totalt sett men vad vet jag egentligen, är man helt under isen på söndagen så kan det kanske dra iväg men det finns nog någon cutoff också tycker jag mig läst.

Tågresan hem kan ju bli intressant om inte annat.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera