Sju sorger och åtta bedrövelser

New York Marathon är inställt. Lite i sista minuten. Jag trodde inte att det var sant när de i början av veckan meddelade att loppet skulle bli av. Efter lite meck av sas och springtime lyckades jag tom ta mig hit. Och i går kväll ser jag borgmästar administrationens tweet att de ställt in loppet.

Man blir ju förbannad men människorna här verkar inte vilja att loppet ska gå av stapeln. Och det kan man väl ha förståelse för. Tanken hade redan slagit mig att det kanske inte direkt skulle jublas högt i vissa delar av stan när man skulle komma springandes.

Nu är det inte myket att göra mer än att ha semester. Jag kommer köra ett långpass imorgon. Svårt att säga exakt var för det är så mycket trafikljus i stan. Och i Central Park som nu öppnat så finns det inget vatten att köpa. Men det löser sig.

Tog en promenad nu på morgonen. Alla utlänningar är där och springer. Med flaggor och grejer, nästan så man tror att det är marathon ändå.
20121103-102118.jpg20121103-102134.jpg

//c

Det här inlägget postades i Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera