Slut på året

Jag är så fantastiskt trött mest hela tiden nu. Jag har trappat upp träningen en hel del (för att vara mig) och det tillsammans med tidiga mornar tar ut sin rätt men det kan inte hjälpas. Siktet är inställt på årets sista tävling och det sista målet innan Hammer Trail i maj. Det är naturligtvis New York Marathon det handlar om.
Jag har sprungit innan, för två år sedan. Gjorde en rätt kass insats så jag hoppas på revansch nu. Vet inte riktigt om jag är något snabbare men jag känner mig stark och den känslan kan jag nog komma en bit på.
På söndag ska jag köra sista långpasset och sedan trappar jag ner lite. Har bara tränat i skogen sista veckorna men i helgen blir det asfalt. Hoppas att det kommer gå bra och att jag får upp lite fart.

//C

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera