Små små steg…

Jag började nästan grina när jag sprang över Årstabron på väg hem från jobbet. Jag är helt körd i vaderna nu inkl benhinnor det var dumt att ens försöka sig på ett pass idag. Nu blir det alternativträning åtminstone till nästa söndags TSM. Trist men vad gör man… Stretchar och ber…

Jag har kommit på mig själv med att gnola på alla möjliga låtar nu för tiden när jag är ute och tränar, kanske man blivit gammal och blödig på gamla dar. Mest den här:

Empire of the Sun – Walking on a dream

Hmm var tänkt att det här skulle vara ett inlägg om mina efter jobbet pass till Årstaberg men det blev visst lite musikblogg över det. Jaja man behöver lite musik i livet ibland men nu ska jag ösa på lite techno så man blir människa igen. Kan ju inte sitta här och deppa ska ju åka till Mora imorrn.

Hej Hej!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera