Snart Black River Run

Snart sticker jag mot Västerås. Mindre än ett dygn till start. Jag är förväntansfull. Har ingen aning om hur det ska gå men är inte nervös alls vilket är lite konstigt. 100 miles är ju rätt jäkla långt. Vi får se imorgon natt kur det går. Tror att jag kan ta det den här gången om jag bara kan hålla mig hyggligt i rörelse under natten. Har ingen pacer och känner jag mig inte riktigt risig under loppet tror jag inte att jag kommer fråga efter någon heller. Det skulle kanske vara bra för mig. Särskilt med tanke på hur bra det gick under Swedish Alpine Ultra när jag sprang de sista milen med en annan löpare. Men på något vis känns det som det är något jag ska klara ut på egen hand. Vi får se…

Skönt att starten inte går så tidigt, finns en chans att man får starta utvilad.

Liveresultat ska finnas på:

http://brr2014.sportsoftwares.net/

VTUM_018775

Det här inlägget postades i Löpning, Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera