snart kör vi…

Sitter här med gjordens träningsvärk. Gjode bejublad comeback på gymmet i måndags, toppade med yoga i går och nu kan jag knappt kränga på mig kavajen. Bröst och triceps värker och är otroligt stela.
 
Söndagen blev inte riktigt som utlovad. Kände mig trött och seg och hade inte alls lust att springa runt i skogen.
Till sist tvingade jag ut mig själv på en 17 kilometer lång asfalts jogg i ca 6 min tempo. Även detta gav mindre rörelsehinder dagen efter. Jag har för visso varit ifrån träningen ett tag men detta är ju löjligt. För att spä på härligheterna lite extra har jag även sömnproblem så man springer runt på jobbet som en stel Zombie.
 
På lördag smäller det till. Lidingöloppet kommer sannolikt bli en tung upplevelse. Flåset är inte där det ska och musklerna verkar inte palla långlopp just nu. Men i mål ska jag.


Gör personlighetstestet på MSN Dejting, se vem du passar ihop med! MSN Dejting

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera