Snart smäler det…

Nu är det mindre än ett dygn kvar och jag är förväntansfull. Kommer jag att klara att springa hela distansen? Det känns så. Ett lägre tempo, påfyllning av energidepåerna och lite sällskap så tycker jag att det borde gå vägen. Men det har vi ju förstås inte sett än. Nu på förmiddagen har knäna kännts lite stela det är inte skitskönt att sträcka på benen. Vet inte varför riktigt. Kan det vara värmen? Eller är det cyklingen som spökar? Det är inte heller omöjligt att det handlar om mina asics DS trainer men det försöker jag att förtränga.
 
Har i alla fall blivit helt biten av det här med att springa lite längre. Satt och kollade youtube-klipp hela kvällen igår från Western States och andra lopp.
 
Så här ser planen ut:
 
1. Springa 55K imorgon, går det bra så går jag vidare till…
2. Springa SUM 50K Terräng i oktober, går det mot förmodan vägen går jag vidare till…
3. Tec någon gång i mars och remmar dryga 8 mil.
 
Hur verkar det? Vatten över nästippen? För klent?


Lägg till karta och vägbeskrivning för din fest. Visa vägen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera