TEC – 100 miles

Anmälningarna till TEC haglade in när anmälan väl kom igång. Jag var snabb på tangenterna och i april så ger jag mig ut för att springa 100 miles, strax över 160 km. Att försöka ge sig ut för att springa nästan fyra marathonlopp på raken känns lite overkligt. Vet inte alls hur jag kommer reagera men jag ser fram emot att ta reda på det. Vet ju att jag skulle kunnat fortsätta i år när jag tagit 50 miles, men hur länge? Och hur kul är det att gå/jogga 8 mil för att ta sig i mål?

Nu ska jag inte tänka så mycket på det utan bara träna på som vanligt. Har kört några riktigt goa pass på sista tiden. Dels med Linnea som tusingar igår som gick riktigt snabbt för att vara mig.

Sen körde jag långpanna med ett stort gäng i lördags. Miranda hade tagit intiativ till att erövra gröna linjen. Det var ett rejält gäng som samlats i Hässelby Strand. Jag körde på och allt var bra men efter 37 km när vi stannade utanför mitt hus var det inte läge att fortsätta utan jag tackade för mig och tog ett par timmar på soffan.

På söndagen fick jag för mig att testa något nytt. Back to back pass. Jag stack ut och körde resten av gröna linjen som de andra gjorde dagen innan. Tänkte egentligen köra hem igen efter Hagsätra men jag var stel och trött så jag åkte hem. Kanske något kort men det var bra att testa på. Mer sådant blir det under vintern. Ska testa lite nattpass och tidiga morgonpass också.

Nu när jag tom börjat gilla kvalitetspassen så känns det som inget kan stoppa mig. Ja förutom vänster hälsena förstås. Allt är fint när jag springer men det är lite gnälligt på morgonen mm.

//c

20111102-200424.jpg

Det här inlägget postades i Lopp. Bokmärk permalänken.

Kommentera