Till en början…

OK, nu sätter jag igång den här bloggen. Den är tänkt att handla om träning och främst då om min uppladdning inför Stockholm Marathon den 30 maj nästa år. Det kommer förmodligen smyga sig in ett eller annat inlägg som handlar om annat också som musik och vanliga vardagssysslor men jag kommer försöka att ha ett träningsperspektiv på allt.

Det är ganska exakt sju månader kvar till maran och jag måste erkänna att det känns väldigt bra. Jag är taggad till tusen och sugen på att träna.
Detta mina vänner kommer det att bli ändring på. Jag kommer förmodligen att bli förkyld både en och flera gånger, trött, bakfull och allt annat som man kan skylla på för att slippa masa sig ut i spöregnet en onsdagskväll efter en lång arbetsdag eller en söndagmorgon när kvicksilvret visar minus 10.

Men jag tror att det kommet bli en kul resa det här, hörrni. Och ni är välkommna att följa med. Kommentera gärna och berätta om er träning, era erfarenheter, klaga på mitt upplägg eller vad ni vill.

Jaha, då var man igång då… Nu måste jag ut och stavgå lite, vi hörs imorgon eller så

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera