Time to fly

Får ibland för mig att en del tror att jag är en bättre löpare än jag egentligen är. I fredags var definitift en sådan dag när jag var på kalas. Men jag tycker nog egentligen att det är roligare att springa själva loppen än att träna för dem.

Transgrancanaria är tveklöst det tuffaste jag tagit mig för men jag har försökt förbereda mig så gott jag kan. Jag har tränat mer än någonsin, sprungit mer tekniskt, sprungit i mörker, sprungit back to back, sprungit i skidbackar, sprungit fortare och längre. Jag har ändrat löpstil och tom gångstil.

Jag är tio kilo lättare och mycket starkare. Det känns som nyss jag slängde in ansökan till loppet och hade 165 dagar till start. Allt jag gjort sen i somras har varit för det här. Då var jag oövervinnerlig efter en månad med bergslöpning. Nu är jag fortfarande full av självförtroende. Jag är inte nervös, kanske för att jag inte är på plats men hoppas att det håller sig borta. Nu vill jag springa. 

Om det skiter sig i helgen så har jag i alla fall gjort ett ordentligt försök men jag hoppas att jag korsar mållinjen någon gång på söndag morgon.

IMG_0770.JPG

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera